Laatu ja toiminta

Rakentamisen alati tiukentuvat määräykset sekä kustannus- ja aikataulupaineet edellyttävät nykyaikaista ja yhteistyökykyistä suunnitteluosaamista. Me Avariossa pidämme aktiivisesti yllä osaamistamme täydennyskouluttautumalla.

Käytössämme on sisäinen laatujärjestelmä, jota noudattamalla takaamme suunnittelun laadun eri vaiheissa.

Yrityksellämme on konsulttivastuuvakuutus. Luomme suunnitelmamme pääsääntöisesti kolmiulotteisena tietomallina käyttäen Graphisoftin Archicad ja Autodesk Revit -ohjelmistoja. Havainnolliset myynti- ja esittelykuvat teemme Artlantis-ohjelmalla. Hyödynnämme sitä myös aktiivisesti virtuaalimallien laadintaan. Käytössämme on automaattinen ja ajantasainen tiedostojen varmuuskopiointipalvelu.

Avario Oy kuuluu Arkkitehtitoimistojen liittoon ATL. Useimmat suunnitelijamme ovat Suomen Arkkitehtiliiton SAFA jäseniä ja sitoutuneita noudattamaan liiton sääntöjä ja mm. ammattieettisiä ohjeita.

Toimistomme pääsuunnittelijoilla ja vastuullisilla rakennussuunnittelijoilla on FISE Oy:n rekisteröimät pätevyydet uudis- ja korjausrakentamishankkeille.

Avario Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Asiakastieto Oy:n myöntämä tunnustus on näkyvä todiste yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Sertifikaatti kertoo asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja muille sidosryhmillemme, että yhteistyö Avarion kanssa on kestävällä pohjalla. Avario on mukana myös tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava kumppani -ohjelmassa. Palvelun avulla suunnittelun tilaajatahot voivat varmistua tarjoajien luotettavuudesta ja siitä, että tilaajavastuulain mukaiset todistukset ovat yrityksellä aina ajantasalla.

Tarjoamme osaavaa rakennus- ja kiinteistöalan suunnittelu- ja asiantuntijapalvelua. Ota yhteyttä.

Suomen Vahvimmat luotettava-kumppani

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna